onderzoek Nita van Dam

Mijn naam is Nita van Dam, en ik studeer voor mijn Master in Agroecologie aan de Wageningen Universiteit en het ISARA Frankrijk. Misschien heb ik een aantal van jullie al ontmoet toen ik in juni jullie boerderij bezocht voor mijn scriptie over de duurzaamheid van korte voedselketens. Voor mijn stage bij Wageningen Research werk ik onder begeleiding van Jan Hassink aan een consumentenvragenlijst voor verschillende typen korte voedselketens in Nederland. Hoe goed ken jij je boer? Heb je hem al eens gedag gezegd? Of misschien een kopje koffie gedronken? Maar ook, welke rol speel je als iemand die eet, en hoe draagt dat bij aan het verbeteren van het voedselsysteem? Dit zijn allemaal vragen waar ik graag een antwoord op zou vinden. Er zal een willekeurige trekking plaatsvinden voor een prijs voor 5 personen met een voedselmand van de verschillende SFSC’s die deelnemen. Zet uw e-mail in de vragenlijst als u hierin geïnteresseerd bent. Ik geloof dat mensen recht hebben op toegang tot gezond en duurzaam voedsel. Ik zou graag jullie hulp ontvangen om manieren te ontdekken om dit doel mogelijk te maken. Hartelijk dank voor uw tijd en misschien tot ziens!

Hier de link naar de online enquete