Verlengen2021

Fijn dat je blijft meedoen met CSA de Wilde Peen. Lees hier we wat we van elkaar verwachten voordat je het formulier aan het einde van deze pagina invult.

Oogstaandeelhouderschap

Na het invullen van het aanmeldformulier zijn jij en je gezin oogstaandeelhouders. Je deelname is doorlopend en eindigt niet aan het eind van het jaar, tenzij je opzegt in december.

 Oogsten, oogstbericht, hoeveelheden

Je krijgt in het oogstseizoen elke week een oogstbericht met daarin informatie over welke groenten te oogsten zijn, hoe je ze kan oogsten en hoeveel.

Als oogstaandeelhouder kun je van maandag t/m zaterdag tussen zonsopgang en zonsondergang altijd op de tuin komen om te oogsten of van het uitzicht en de natuur te genieten.

Je oogst als oogstaandeelhouder zoveel groente als je wilt eten. In principe telen wij niet voor inmaak of delen met derden.

Als er overvloeden zijn laten de tuinders dat in een oogst- of ander bericht weten. Soms is er een beperking (één koolraap per oogstaandeel, bijvoorbeeld), dat laten we weten in het oogstbericht.

Op de tuin staan vlaggen bij de oogstbare groenten.

 Verwachtingen

We verwachten van jou als oogstaandeelhouder dat je de oogstberichten leest en op de hoogte blijft van de gang van zaken op de tuinderij.

We plannen de plant- en zaai hoeveelheden zo dat er gedurende het groeiseizoen voor het aantal oogstaandeelhouders dat meedoet elke week een overvloed van verschillende soorten groenten beschikbaar zijn. In de praktijk kan dat soms meer en soms minder zijn, afhankelijk van o.a. de weersomstandigheden.

Aanmeldformulier

Vul dit formulier in om oogstaandeelhouder te blijven. Stuur ons een e-mail wanneer je niet langer oogstaandeelhouder wilt zijn.

Velden met een * moeten ingevuld worden.


Voor 2021 ligt de bijdrage tussen €225 en €345 (zie: solidaire vergoeding) per oogstaandeel. Voor kinderen vanaf 6 jaar draag je een deel daarvan bij (bijvoorbeeld de helft, afhankelijk van jouw inschatting). Kinderen onder de zes jaar doen gratis mee met de Wilde Peen. Je ontvangt een factuur voor je bijdrage voor het hele oogstjaar.

Mede-oogstaandeelhouders die ook het oogstbericht willen krijgen: