Zelfplukrondleiding bij De Wilde Peen

Heb je al gehoord over zelfoogsttuinderij de Wilde Peen in Ede? Begin dit jaar begonnen Klarien en Maria op een mooi gelegen stuk land in Ede noord. Ze telen er op zo natuurlijk mogelijke wijze een grote hoeveelheid groenten en kruiden. Zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest, met insecten en wilde kruiden- waaronder natuurlijk wilde peen:-) Wat begon met een kale zandvlakte in april, is nu een groene oase vol eetbaarheid, kleuren en insecten. Klarien en Maria hebben hard gewerkt- eggen zaaien gieten planten schoffelen en wieden, en dat kun je zien!

Het seizoen is al even bezig, maar je bent nog niet te laat. September en oktober zijn top- oogstmaanden, meedoen kan dus nog steeds! Als je je nu aanmeldt als oogstaandeelhouder op www.wildepeen.nl kun je tot eind december, zo vaak je wilt, komen oogsten uit een gevarieerd aanbod aan groenten. Elke week zijn er minimaal 5 tot wel 30 verschillende soorten groenten en kruiden te oogsten! Kosten? €90 per persoon voor de rest van 2019.

Wil je eerst meer weten? Kom dan vrijblijvend kijken en oogsten op zaterdag 7 september. Om 10:00 en om 15:30 starten de zelfplukrondleidingen. Locatie: Perceel naast krommesteeg 9 in Ede

De fiets kun je parkeren op de tuin, de auto graag parkeren aan de krommesteeg.