Over ons

De Wilde Peen is een Community Supported Agriculture initiatief. Community Supported Agriculture gaat over solidariteit. Als burger draag je zorg voor schone lucht, biodiversiteit, schoon drinkwater, en gezonde voeding door je te verbinden met het landbouwinitiatief in jouw buurt. Je deelt dan groenten, het moois, en de kosten. Zo wordt alles heel transparant, tastbaar en echt.

Oogstaandeelhouder worden: wat houdt dat in?

Als oogstaandeelhouder kan je zo vaak je wil groente komen oogsten, op alle doordeweekse dagen én op zaterdag. Maria en Klarien zaaien, planten, en verzorgen de groenten tot het moment van oogst.

We planten en zaaien zo dat er de hele week elke dag iets anders op tafel staat. Het oogstseizoen start medio mei afhankelijk van het weer, en loopt tot eind december. Zo maak je mee hoe het gaat op een tuinderij, je ervaart de seizoenen aan den lijve, en je geniet van de rijke oogst die kan groeien, zo dichtbij Ede.

Als oogstaandeelhouder krijg je als oogstaandeelhouder wekelijks per mail. Ook geven we recepten met de groentes die er op dat moment zijn.

Onze visie

Met elkaar kunnen we kiezen om biodiversiteit de ruimte te geven, het bodemleven te voeden, een schone leefomgeving en een fraai landschap te ondersteunen. lees meer

Contact

Tuinderij de Wilde Peen ligt op een prachtige plek in het buitengebied ten noorden van Ede, vlak bij de stad. Wij wonen niet op de tuinderij. Kom je langs om geheel vrijblijvend een kijkje te nemen? Wees welkom! Neem even contact met ons om te horen wanneer we er zijn.

foto door Renate van Spreij

Maria van Maanen
06 33 62 69 90
maria@wildepeen.nl

Klarien Klingen
06 21 503 305
klarien@wildepeen.nl

Voor algemene informatie of een afspraak voor kennismaking: info@wildepeen.nl

bank: NL95TRIO 039 0100 803 t.n.v. De Wilde Peen
KvK: 09191999

Inschrijven als oogstaandeelhouder kan hier.