brocollibladgerecht

Snij het bladgroen van de nerf en snij dit in reepjes. Snij knoflook klein en fruit dit even in lekker veel olijfolie. Doe dan het blad erbij en roerbak het samen een paar minuten. Blus met een scheut slagroom en beetje water en stoof even door tot het gaar is. Peper en zout naar smaak

capucijner burger

  • kook capucijners, het kan ook met die die al iets verder gerijpt zijn
  • voeg dille toe
  • blender
  • meng met ei en kleine stukjes feta
  • bak tot ‘burgers’
  • bonne ap!

Open Dag

Op tuinderij de Wilde Peen in Ede kan je zelf je groente oogsten. Maria en Klarien telen de groente, jij deelt in de oogst. Nieuwsgierig?

Zaterdag 13 juli is iedereen welkom op de tuinderij.

Rondleiding om 10 uur en om 15 uur.

Kom je met de auto? Parkeren svp aan de Krommesteeg. Fietsers kunnen doorfietsen tot op de tuin.

De tuinderij ligt naast Krommesteeg nr 9 in Ede. Bij de huisnummers 7 en 9 is een weggetje (daar graag lopen of fietsen), aan het einde van dat weggetje zie je vanzelf de tuinderij liggen.